Tiffany - East Gate Mall

Homepage > Marka > Tiffany

Tiffany

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.tiffanyproduction.com/

Mediat sociale:

Moda është një pjesë e rëndësishme e jetës sonë. Ajo tregon se kush jemi dhe në të njëjtën kohë na mundëson të luajmë role të ndryshme.

Duke kërkuar frymëzim tek ju, për gati katër dekada jemi përpjekur të jemi unik dhe të paimitueshëm, elegant, mbresëlënës, si dhe në të njëjtën kohë romantik dhe të butë.

Modelet TIFFANY janë pasqyrim i qëndrimit dhe personalitetit tuaj.

Për ne nuk bëhet fjalë më vetëm për pëlhura, pallto, funde apo shalle, por vëmendje e madhe i kushtohet çdo detaji dhe fije e thurur në çdo veshje. Sot, neve na udhëheq dashuria për modën.

Të bërë në seri të kufizuara, nga materiale të përzgjedhura me kujdes dhe cilësore si pambuku, viskoza, liri, tenceli do t’ju ndihmojnë të jeni të ndryshëm dhe unikë në turmën tuaj. Prerjet dhe ngjyrat e modeleve ndjekin trendet aktuale botërore, por edhe ndjeshmërinë, ritmin dhe nevojat e grave dhe burrave modern të biznesit.

TIFFANY
Që nga viti 1982.