Oysho - East Gate Mall

Homepage > Marka > Oysho

Oysho

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.oysho.com/wz/

Kontakto:

02/5112-833

Mediat sociale:

“E themeluar në vitin 2001, sot Oysho ka më shumë se 600 dyqane në 50 vende të ndryshme. Pjesë e Grupit Inditex, ajo ndan modelin e saj të menaxhimit dhe qasjen ndaj modës, duke përditësuar vazhdimisht koleksionet e saj për të vazhduar me trendet që vazhdimisht po ndryshojnë, duke u ofruar klientëve të saj produkte me stil dhe me cilësi të lartë.
Oysho përshtat trendet e modës të koleksioneve të saj për të dizajnuar veshje ‘casual’, veshje të rehatshme për t’u veshur nëpër shtëpi dhe një gamë të gjerë aksesorësh dhe këpucësh që plotësojnë koleksionin.
Bota e sportit është gjithashtu pjesë e stilit të jetesës së Oysho, me një koleksion sa origjinal dhe funksional, i krijuar për të sportuar me rehati maksimale.
“Në verë, Oysho fokusohet te veshjet e plazhit, me një koleksion që përfshin bikini dhe rroba banje, fustane, sarongje dhe peshqirë”.