Dragon Breath - East Gate Mall

Homepage > Marka > Dragon Breath

Dragon Breath

Hapur çdo ditë

Kati

01

Mediat sociale:

Dragons Breath është një ëmbëlsirë e ngrirë e bërë nga drithëra të zhytura në azot të lëngshëmKur vendoset në gojën e ngrënësitprodhon avuj të cilët dalin nga hunda dhe gojaduke i dhënë ëmbëlsirës emrin e saj.