Tiffany - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Tiffany

Tiffany

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.tiffanyproduction.com/

Социјални мрежи:

Модата е важен дел од нашиот живот. Тоа покажува какви сме и во исто време ни овозможува да играме различни улоги.

Барајќи инспирација во вас, речиси четири децении се трудиме да бидеме уникатни и неповторливи, елегантни, впечатливи и во исто време романтични и нежни.

Моделите TIFFANY се слика на вашиот став и личност.

За нас веќе не се работи само за ткаенини, палта, здолништа или шалови, туку големо внимание посветено на секој детал и конец вткаен во секое парче облека. Денес не води љубовта кон модата.

Направени во ограничени серии, од внимателно одбрани и квалитетни материјали како памук, вискоза, лен, тенсел ќе ви помогнат да бидете различни и единствени во вашата толпа. Сечењата и боите на моделите ги следат актуелните светски трендови, но и сензибилитетот, ритамот и потребите на модерните деловни жени и мажи.

TIFFANY
Since 1982.