Oysho - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Oysho

Oysho

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.oysho.com/wz/

Телефон:

02/5112-833

Социјални мрежи:

Основана во 2001 година, денес Oysho има повеќе од 600 продавници во 50 различни земји. Дел од Групацијата Inditex, таа го дели својот модел на управување и пристап кон модата, постојано обновувајќи ги своите колекции за да биде во чекор со трендовите кои постојано се менуваат, нудејќи им на своите клиенти стилски производи со висок квалитет.
Oysho ги прилагодува модните трендови на своите колекции за да дизајнира лежерна облека, удобна, неформална облека за носење низ домот и широк спектар на додатоци и обувки кои ја надополнуваат колекцијата.
Светот на спортот, исто така, е дел од животниот стил на Ојшо, со колекција која е и оригинална и функционална, создадена да спортува со максимална удобност.
Во лето, Oysho се фокусира на облека за плажа, со колекција која вклучува бикини и костими за капење, фустани, саронги и крпи.