O Bag - East Gate Mall

Почетна > Брендови > O Bag

O Bag

Отворено секој ден

Спрат:

00

Телефон:

071/759-027

Социјални мрежи:

O Bag е италијански моден бренд основан во Италија во 2009 година под името Fullspot, со првичен главен фокус ставен на веќе добро познатите часовници O clock. Благодарение на иновативноста во матријалите( конкретно EVA полимерот) vo 2012 год. направена е и првата ташна O bag. Сите последоватолни форми на ташни и модни додадотци се карактеризираат со минималистички и модуларен дизајн. Покрај лесно одржливите материјали од кои се направени ташните и додадотиците за истите, концептот на брендот ‘’Направи сам’’ стана уникатен и попларен ширум светот. O Bag кај нас е присутен од 2017 година и од тогаш се приклучи на големото семејство од 50 земји каде што се продаваат производите на овој италјански бренд. Сите производи може да ги погледнете во нашиот продажен салон или на социјалните мрежи како facebook и instagram.