Dragon Breath - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Dragon Breath

Dragon Breath

Отворено секој ден

Спрат:

01

Социјални мрежи:

Dragons Breath е замрзнат десерт направен од житарки натопени во течен азот. Кога ќе се стави во устата на јадечот, тој произведува испарувања кои излегуваат од носот и устата, давајќи му го името на десертот.