Bloom - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Bloom

Bloom

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://bloomperfume.com/

Социјални мрежи:

Повеќе за брендот

Концептниот бутик на Bloom Perfumery прикажува извонреден талент за парфеми од целиот свет. Ние сме трговци авантуристи кои го бараме светот за да ги привлечеме најзабавните и најдобро направените мириси за љубопитните сетила.

Работиме врз основа на индивидуални консултации за фитинг на парфем. Потрагата на клиентот за неговата или нејзината идеална формула започнува со разговор: „што би сакале“?; “Што носеше во минатото?”; „Колку сакате да биде вашиот парфем сложен, дифузивен, неутрален и функционален или лудо и вртење на главата?“. Ја сортираме нашата колекција според фамилиите на мириси: цветни, дрвенести, овошни, зелени, цитрусни, морски, тревни, јастиви, зачинети и кожни. Постои и дел „да се осмели да се носи“. Не ги прикажуваме брендовите заради имињата на брендовите, имаме многу убави приказни за парфеми направени со најубави материјали

Што е ново?

Постојано додаваме нови, интересни и достојни креативни куќи за парфеми во нашиот внимателно куриран избор. На крајот на краиштата, ние сме вашиот пронаоѓач на мириси со бутик услуга, примероци и индивидуални консултации достапни за секој клиент.